Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

 

Overzicht alle gazetjes

juni 2022
  • Afsluiting van een bewogen seizoen
Bekijken
februari 2022 bis
  • Resultaat bevraging
Bekijken
februari 2022
  • Bevraging
Bekijken
januari 2022
  • Nieuwe website
Bekijken
     
november 2021
  • Wachten op betere tijden...
Bekijken
juli 2021
  • Weer onder stoom
Bekijken
mei 2021
  • Alles gratis!
Bekijken
februari 2021
  • Wat gebeurde er?
Bekijken
     
december 2020
  • Palmares 10 jaar Koperen Passer
Bekijken
oktober 2020
  • Nieuw bestuur
Bekijken
september 2020
  • Financies
Bekijken
april 2020
  • Overlijden Lucien VanlĂ©e
Bekijken
maart 2020
  • Yerseke afgelast
Bekijken
maart 2020
  • Corona
Bekijken
maart 2020
  • Begrafenis Fons
Bekijken
     
augustus 2019
  • Zomereditie
Bekijken
juni 2019
  • Dank
Bekijken
april 2019
  • Resultaat bevraging jubileumprogramma
Bekijken
     
december 2018
  • Programma jubileumjaar
Bekijken
november 2018
  • Probleem
Bekijken
oktober 2018
  • Musical 40-45
Bekijken
september 2018
  • Nieuws uit ons "Vossenhol"
Bekijken
juni 2018
  • Klein gazetteke - belangrijk nieuws
Bekijken
mei 2018
  • Privacyverklaring
Bekijken
maart 2018
  • Voor de cryptologen
Bekijken
     
december 2017
  • Maastricht
Bekijken
november 2017
  • Programmanieuws
Bekijken
oktober 2017
  • Speciale Brugge-editie
Bekijken
augustus 2017
  • Zomereditie
Bekijken
juni 2017
  • Lidgelden
Bekijken
maart 2017
  • Houston, we have a problem!
Bekijken
     
september 2016
  • Yves
Bekijken
juni 2016
  • Lidgeld
Bekijken
februari 2016
  • Heuglijk nieuws
Bekijken
     
december 2015
  • Katoennatie en Gulden Kabinet
Bekijken
november 2015
  • Het geheim achter het verslag
Bekijken
oktober 2015
  • Pierre mag/ kan niet mee...
Bekijken
september 2015
  • Diest en Kortenaken
Bekijken
augustus 2015
  • Kerncentrale Doel
Bekijken
juni 2015
  • Alarm!
Bekijken
mei 2015
  • Luik
Bekijken
maart 2015
  • Lens
Bekijken
februari 2015
  • Eben-Emaal
Bekijken
     
november 2014
  • Vlaams parlement
Bekijken
september 2014
  • Waver
Bekijken
juni 2014
  • Gedicht van Jean in de Fidalgo
Bekijken
januari 2014
  • Lapperre en De Boeck
Bekijken
     
september 2013
  • Etrusken
Bekijken
juni 2013
  • Villa Torre
Bekijken
mei 2013
  • Da Vinci
Bekijken
maart 2013
  • Bevekom
Bekijken
februari 2013
  • Colruyt
Bekijken
januari 2013
  • Halle
Bekijken
     
november 2012
  • Permeke
Bekijken
juni 2012
  • Nieuw programma; lidgelden
Bekijken
februari 2012
  • Brussel
Bekijken
     
oktober 2011
  • Yerseke
Bekijken
september 2011
  • Rik en Jeannine Cipers nodigen uit
Bekijken
mei 2011
  • Xanten
Bekijken
maart 2011
  • Treinreis Antwerpen
Bekijken
februari 2011
  • Uitstap Gent
Bekijken