Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

Februari 2011

Uitstap Gent

Nieuwsflash! Nieuwsflash !

  1. ln onze eerste nieuwsbrief stelden wij voor dat voor onze uitstap naar Gent íedereen zijn eigen onkosten zou betalen: trein, toegang musea, gids, eten... Op vraag van musea en restaurant om gezamenlijk te betalen, stellen wij voor dat iedereen vooraf 45€ betaalt aan onze "centenman", zijnde Alfons; hij regelt dan alle betalingen ter plaatse en zijn jullie van een hoop gedoe verlost! Bovendien, ook mooi meegenomen, genieten we als groep nog van wat vermindering. Voor wat de treinkaartjes betreft, betaalt ieder zijn eigen kaartje omdat niet iedereen aan dezelfde voorwaarden reist.
  2. Wij zullen ook voor de volgende uitstappen deze manier van werken aanhouden, zodat jullie bij manier van spreken bijna zonder geld op zak op tocht kunnen (tenzij je ons een pint wil betalen natuurlijk!!!).
  3. Onze eerstvolgende uitstap op vrijdag 1l maart gaat naar Antwerpen met een bezoek aan het Plantin Moretus-museum en het Rubenshuis; jullie krijgen daarover eerstdaags meer info in onze tweede nieuwsbrief. Hou dus je mailbox of brievenbus in de gaten!
  4. Onze club telt nu al 15 enthousiaste leden (14 daarvan vergezellen ons naar Gent); nieuwe leden zijn nog altijd welkom. Als ieder lid één nieuw lid aanbrengt... zijn we weldra met velen en kunnen we misschien ook iets comfortabeler gaan reizen met de bus en zijn we minder gebonden aan uren van de trein bvb.

Dat was het voor deze keer. De groetjes van Jean, Etienne, Alfons en mezelf en tot vrijdag!

Pierre

 

 

Alle gazetjes