Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

Oktober 2011

Yerseke

Nieuwsflash!

 1. Wijzigingen KP-prosramma deel 1:
  1. Omdat wij niet alleen begaan zijn met jullie geestelijke en culturele gezondheid, hebben wij het gezamenlijk etentje van l3 januari 2012 verschoven naar onze laatste activiteit op 8 juni, datum nu al rood aan te strepen in je agenda!!! Bij de jaarwisseling wordt er immers al genoeg gegeten en gedronken en om niet in overdaad te vervallen...
  2. Voor de uitstap van 18.11 stonden een bezoek aan de Audi-fabriek en Europalia Brazilié geprogrammeerd. Door overbezetting op het bezoekersprogramma kunnen wij pas volgend jaar op bezoek bij Audi (waarschijnlijk 10.2). Europalia ligt vast, aan een vervanger voor Audi wordt momenteel ijverig gewerkt door Etienne. Jullie worden tijdig geïhformeerd!
 2. Wiiziging verzekering partners van onze leden:
  Om in orde te zijn met de verzekering door de nationale afcleling, dienen onze partners een bijdrage te betalen van 0,75 €.
  1. Partners die al lid ziin van de Zilveren Passer, dienen geen extra bijdrage te betalen vermits Zilveren en Koperen Passer onder dezelfde koepel werken (Gulden Passer) en verzekerd zijn bij dezelfde maatschappij (Fortis AG). Behoren tot deze groep: Julien Elshout, Jean Gilis, Pierre Liesmons, Jacques Marijns, Noël Onclinx, Roger Quintens en Romain Van Gucht.
  2. Partners die hun verzekeringsbijdrage al hetaalden: Guy Beckers, Victor Boeckaerts, Raymond Deboes, Alfred D'or, Willy Moyaerts, Alfons Ponsaerts en Jan Tweepenninckx.
  3. Partners die nog eeen biikomende verzekering afsloten: Ludo Camps, Rik Cipers, Jos Collin, Freddy Costermans, Etienne Dewolfs, Remi Van Den Broeck, Karel Van Rompaey en Alfons Vermeulen.
   Voor wat deze laatste groep betreft: indien jullie geinteresseerd zijn in een bijkomende verzekering voor je partner (er is geen verplichting maar wel aangeraden!), meld mij dat dan zo vlug mogelijk, ook als je niet geïnteresseerd bent. Om jullie een "onnozele" overschrijving van 0,75 € te besparen, schiet de clubkas het gezamenlijke bedrag voor en bij de betaling van een volgende uitstap rekenen we jullie het bewuste "bedrag" aan.
 3. Voor de Yerseke-gangers: OMWILLE VAN DE VERKEERSDRUKTE VER'TREKKEN \ilIJ EEN KWARTIER VROEGER. DUS AFSPRAAK OM 7.45 IJUR I.P.V. 8.00.

Zo, dat was het voor deze "flash"!
Wij wensen jullie nog enkele mooie nazomerse dagen en voor de Yerseke-gangers: tot volgende week vrijdag kwart voor acht!

Jean, Etienne, Fons en Pierre!

 

 

Alle gazetjes