Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

Februari 2012

Brussel

Belangrijk!

In verband met onze uitstap van vrijdag a.s. naar Brussel:

  1. Om mogelijke monsterfiles onder invloed van het weer te vermijden, vervroegen we het vertrek met een kwartiertje, d.w.z. verzamelen om 8.45 uur, vertrek om 9.00 uur!
  2. Bekommerd als wij zijn, niet alleen om uw -en onze!-geestelijke, maar ook om uw -en onze!- fusieke gezondheid, wordt om meteorologische redenen en om koude voeten, snotvallingen en dergelijke te voorkomen, na wat geslaagd zoekwerk van Etienne, de wandeling in Vorst vervangen door een binnenactiviteit, nl. een bezoek aan het Parlamentarium. Dit is het gloednieuwe bezoekerscentrum van het Europees Parlement, dat sinds zijn opening op 14 oktober 11. al duizenden bezoekers lokte.
    Het biedt ons een unieke blik op het werk van de Europarlementsleden en hoe dat werk ons dagelijks leven beinvloedt.
    We kunnen kiezen uit 28 talen om ons met behulp van een elektronische multimediagids en allerlei andere hoogtechnologische snufies door het verleden, het heden en de toekomst van het Parlement en de Europese Unie te laten leiden, terwijl overal personeel ter beschikking staat om behulpzaam te zijn.
    We zijn ervan overtuigd dat deze activiteit zeker ook de moeite waard zal zijn en u de mislukte "winterwandeling" snel zal doen vergeten!

Tot vrijdag!

Pierre

 

 

Alle gazetjes