Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

November 2012

Permeke

Nieuwsflash!

Let op: vroege inschrijvingsdatum!!!

 1. Voor de tentoonstelling Constant Permeke in Bozar moeten tickets en gids(en) ten minste
  3 weken (en liefst vroeger) vóór het bezoek aamgevraagd en betaald worden.
  Dat betekent dus in concreto VOOR 21 DECEMBER! Vandaar onze uitdrukkelijke vraag; verwittig (en betaal) op tijd! Telaatkomers kunnen er na de inschrijvingsdatum nog onmogelijk bij!
 2. Sommigen vragen ons wat die rare mededeling op hun betalingsuittreksel te betekenen heeft! Dat is één van de vele boekhoudkundige snufies van onze Fons om het leven te vergemakkelijken! U staat voor uitstap, 03 voor werkaar 3 en 05 voor vijfde uitstap van
  dat jaar! Simpel toch!!!
 3. Er wordt nogal wat gespeculeerd over de leeftijden van onze leden! We zouden er een quizvraag van kunnen maken voor "Quiz me Quick"! Om het wat binnen de perken te houden, geven we jullie dit mee: onze ouderdomsdeken is Roger Quintens en als je op Jos en Remi roept, dan heb je onze twee benjamins te pakken! De rest zwalpt daar ergens tussenin!!!
 4. De jarigen van deze maand zijn Remi Van Den Broeck op 10, Ludo Camps op 17 en Jan Tweepenninckx op 27. Een koperen feestgroet en... trakteren is uiteraard volledig vrijblijvend!
 5. Tot slot nog eens herhalen voor de hardleersen: verlies in al het feestgedruis de inschrijvingsdatum niet uit het oog: 21 DECEMBER gaan de boeken onverbiddelijk dicht! Zorg dat je erbij bent!
 6. Wees gegroet van J-E-F-I
 

 

Alle gazetjes