Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

Februari 2013

Colruyt

Nieuwsflash!

Lieve Passers:

  1. Vergeet morgen VRIJDAG niet!
  2. Om eventuele (!) files de baas te kunnen vertrekken we kwart voor acht stipt aan de frituur/ Carrefour. Langslapers, wees dus op je hoede en zorg dat je door zachte handen liefdevol gewekt wordt op het gepaste uur!
  3. We zijn met 19 geïnteresseerden, dat wil zeggen 4 auto's om jullie ter plaatse te krijgen (en ook terug natuurlijk!): Karel (8), Ludo (5), Jean (5) en Etienne (5), samen goed voor 23 plaatsen en dus keuze genoeg met wie je de rit wil maken. Voor Karels busje zijn er wel genummerde plaatsen ! ! !
  4. Voor de chauffeurs van dienst nog eens de co├Ârdinaten: Zinkstraat 1500 Halle, ingang/portier West op Dassenveld.
  5. Vergeet ook niet dat we bij Colruyt de diepvries induiken: geen zomerkledij dusl Voorzie ook gemakkelijke stapschoenen om de "kilometers" de baas te kunnen zonder voetenschadel (Zeg nu nog dat wij niet bezorgd zijn om jullie gezondheid!)
  6. Voor de uitstap va n vrijdag 8 maart naar Beauvechain is Fons V. (niet Fons P. !) nog in onderhandeling met de basis daar. Je weet: bij militairen (en dan bedoel ik niet Fons zelf!) moet alles officieel en volgens het boekje. Zodra alles geregeld is, weten jullie het ookl Hou die datum alvast vrij.
  7. Wijfeliciteren een duo jarigen deze maand: Karelen Pol! Mogen zijeeuwig jongblijvenl
  8. Groetjes van JEFI en tot vrijdag.
 

 

Alle gazetjes