Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

Februari 2016

 Er valt weer wat nieuws te rapen!

  1. Belangrijk:
   Voor onze uitstap van vrijdag 19 februari naar Genk “C-Mine” en Tongeren “Gladiatoren” staat de teller van het aantal deelnemers op 20. Er zijn nog een paar “gaillards” die nog niets van zich hebben laten horen. Zij zullen tegenpruttelen en verwijzen naar de vooropgestelde afsluitingsdatum van 10 februari. En zij hebben gelijk met hun gepruttel! Maar zoals altijd hebben wij toch het laatste woord, want vanaf 21 moet Etienne een tweede gids aanvragen en dat moet een “dikke” week voor het bezoek gebeuren en dan is 10 februari een beetje “krappekes”! En dus alweer overtuigd van ons groot gelijk durven wij vragen dat Gu en Ga, Po en Pa, Ju en Ja iets van zich zouden laten horen, positief of negatief, als het maar iets is. Dus mannen, kruip stante pede in je mail en doe het, NU, tenzij je dat ondertussen al zou gedaan hebben natuurlijk, of, zoals sommigen nogal eens durven, wel betaald hebben maar vergeten te verwittigen! Wij houden onze mailbox constant in de gaten….

  2. Niet vergeten:

    • We reizen met de bus, niet met de trein.
    • We vertrekken dus niet in het station, maar op de Goossensvest, deze keer hopelijk sneeuwvrij!
    • We vertrekken ook niet om 8.15 uur maar om 8.30 uur.
    • En als het zo blijft miezeren, trek dan wat behoorlijk schoeisel aan en laat de hoge hakken in de kast.

  3. Heuglijk nieuws:
   Onze familie groeit aan met een nieuw lid, of beter een “oud” nieuw lid, want Ludo komt onze rangen terug versterken! Wij wisten het wel dat hij ons niet lang zou kunnen missen! Dus, Ludo, “Welcome home!”

  4. En nog meer heuglijk nieuws!
   Onze website nadert met rasse schreden zijn voltooiing. Ons aller Fred werkt zich uit de naad om er, in alle conformiteit, iets moois van te maken! Zodra hij hem wil los laten, horen jullie het als eersten. Er zal een publiek gedeelte zijn, voor Jan en alleman toegankelijk, en een deel waar alleen onze leden terechtkunnen. Dat laatste is niet alleen het jachtgebied van de Musketiers, maar van al hun volgelingen, waarvan wij hopen dat zij er graag en veel gebruik van zullen maken om ook hun diepste zielenroerselen kwijt te raken! Als het zo ver is, vertellen wij wel meer!

  5. t Is gedaan!
   Hartelijk gegroet en tot de 19de!
   JEFI
 

 

Alle gazetjes