Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

Juni 2016

  1. Bedankt nogmaals voor jullie enthousiaste aanwezigheid op ons afsluitend quizdiner. Dankzij onze voorzitter die én de restaurantkeuze én de quiz voor zijn rekening nam, was het weer een geslaagde combinatie. We zullen hem toch eens een ster moeten geven denk ik!
  2. Het ontwerpprogramma voor volgend seizoen hebben jullie ondertussen al in de mailbox gekregen. Hopelijk vindt iedereen er zijn gading in!
    Etienne is ondertussen al volop bezig met het leggen van de nodige contacten en het maken van de reservaties. Onze eerste uitstap naar Amsterdam en C° is al geregeld; daar horen jullie ten gepasten tijde alles over.
  3. Website: de inhoud zal geleidelijk aangevuld worden. In geval van problemen met toegankelijkheid of paswoord mag je altijd Ludo “lastigvallen”!
  4. Lidgelden: 50 € (+ verzekering 0,75 € voor partner indien geen lid van de Zilveren Passer) betalen vóór 15 juli met vermelding “Lidgeld 2016-2017).
    Na 15 juli moeten wij de lidgelden overmaken aan de afdeling die op haar beurt de nodige betalingen aan nationaal moet doen voor 31 juli. Vandaar dus “the pressure”!
  5. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Als je denkt dat iemand uit je kennissenkring of familie zich zou kunnen vinden in het profiel van onze groep, bezorg mij hun emailadres en dan doen we het nodige. Alvast bedankt!
  6. Dat waren de laatste noten voor dit seizoen. Alleen het verslag van het quizdiner hebben jullie nog te goed, maar dat staat in de steigers!

Aan iedereen een fijne vakantie, liefst een droge, waar ook ter wereld. En dat wij elkaar welvarend en gezond mogen weerzien in september!

Een hartelijke koperen groet,

JEFI

 

 

 

 

Alle gazetjes