Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

September 2016

 1. 31 leden hebben ons trouw gezworen en durven het aan met ons de nieuwe jaargang te beleven! Daar zijn wij best fier op en dankbaar voor !
  Nieuwe leden zijn ook nog altijd welkom. Als je denkt dat iemand uit je kennissenkring of familie zich zou kunnen vinden in het profiel van onze groep, bezorg mij hun emailadres en dan doen we het nodige. Alvast bedankt!
 2. Het ontwerpprogramma voor volgend seizoen heeft ondertussen al een paar wijzigingen ondergaan: op Kleine Brogel, gepland 18 november, worden geen bezoeken meer toegestaan. We hadden nochtans beloofd onze bommengordels thuis te laten, maar te vergeefs! Wordt vervangen door een dagprogramma “Abdijsite Herkenrode en haar kunstschatten in Hasselt”. Het bezoek aan de abdijsite gepland in de namiddag, wordt dus uitgebreid naar een ganse dag.
  Ook het bedrijfsbezoek aan “Bebat” in Tienen, gepland op 17 februari, werd geweigerd wegens overbezetting door het grote aantal aanvragen van scholen, die voorrang krijgen. Wordt vervangen door een stadswandeling onder de leiding van stadsgids Jaak Natens: “Art Deco” in Tienen.
  Het bezoek aan Kanne op 24 maart 2017 wordt verschoven naar 10 maart.
 3. Voor onze uitstap naar Amsterdam en C° zijn nog enkele plaatsen beschikbaar; wie nog niet heeft ingetekend of ondertussen van gedacht veranderd is: 12 september gaan de deuren van de bus onverbiddelijk dicht! Dus… reppen geblazen!
 4. Website: de inhoud zal geleidelijk aangevuld worden. In geval van problemen met toegankelijkheid of paswoord mag je altijd Ludo “lastigvallen”!
 5. Last but not least wensen wij onze goeie vriend, trouwe clubgenoot en vaste clubfotograaf Yves een vlug en volledig herstel toe. Geduld en vertrouwen: beslist niet de gemakkelijkste deugden, maar met de strijdersmentaliteit die we van je kennen uit zovele tennispartijen, lukt het gegarandeerd! De Koperen Passer staat achter je, Yves!
  (Wie Yves een tijdje wil vervangen als fotograaf: hij weze welkom!)
 6. Dat was de eerste keer!
  Nog een hartelijke koperen groet en tot weldra.

JEFI

 

 

Alle gazetjes