Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

Special Edition

Maart 2017

 Aan alle VIP's (Very lmportant Passers)

"Houston, we have a problem!" Zo klonk de alarmerende boodschap van uit Apollo 13 op 13 april 1970.

Wij hebben ook een probleem, maar gelukkig niet zo dramatisch!

Waarover gaat het?

Onze club telt thans 32 leden; in vergelijking met de andere clubs hangen wij zowat in de tweede helft van het peloton. Gemiddeld betekent dat 19 deelnemers per activiteit, schommelend tussen 24 en 16. De verplaatsingen gebeuren per trein, bus of met eigen vervoer. De trein is daarbij het goedkoopst, de bus het duurst en het eigen vervoer ligt daartussen. De trein is vaak geen optie wegens afhankelijk van de bestemming; het eigen vervoer is handíg maar nogal belastend voor (steeds dezelfde) chauffeurs van dienst (risico's in het verkeer, parkeerproblemen...); rest dus de bus als duurste oplossing.

En daar nijpt nu het schoentje! Om de prijs van de bus (t 45O €, afhankelijk van de bestemming) te kunnen drukken, zouden wij over meer leden moeten beschikken. En vandaar onze dringende vraag: HELP ONS NIEUWE LEDEN TE VINDEN!

Dat dit geen simpele opgave is, beseffen wij maar al te goed ! Zo bezorgde Etienne mij onlangs de emailadressen van 12 mogelijke kandidaten uit zijn kennissenkring. Daaruit volgde welgeteld 1 (éénl) reactie, en dan nog negatief! Een oproep plaatsen in de lokale pers, vinden wij niet direct een optie (wie krijg je dan binnen?). En dus is al onze hoop op jullie gevestigd om te helpen ons ledenbestand uit te breiden. Jullie kennen onze club van binnen en van buiten en weten dus best wie in aanmerking kan komen.

JUTLIE ZIJN ONZE BESTE AMBASSADEURS!

Bezorg ons adressen (e-mail of andere) en wij doen de rest. Een beloning hangt er helaas niet aan vast, weleeuwige roem en dankbaarheid!!!
Wijdurven alvast rekenen op evenveelenthousiasme als tijdens onze activiteiten!

Wees intussen hartelijk gegroet van
JEFI

 

 

Alle gazetjes