Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

Programmanieuws

November 2017

  1. 15 december:
  2. We maken de verplaatsing naar Leuven, met een bezoek aan de CentraleUniversiteitsbibliotheek met toren en Abdij Park, met eigen vervoer. De trein is geen optie dachten wij,¬† omdat er dan nogal veel “voetwerk” bij komt kijken, wat voor een paar leden niet zo aangenaam is. Ook met een bus door Leuven toeren is niet praktisch, gelet op de perikelen met het nieuwe circulatieplan. Met de auto daarentegen kunnen we parkeren vlakbij de twee sites: Ladeuzeplein en Abdij.

  3. 19 januari (met dames) Antwerpen:

    De ontdekkingstocht in de opera moesten we schrappen, omdat er op vrijdagen geen rondleidingen zijn. Wordt vervangen door een bezoek aan het FOMU met een fototentoonstelling van Ai Wei Wei, Chinese kunstenaar in ballingschap. Het bezoek aan het Eugeen Van Mieghem museum in “La Rade” blijft wel behouden.

  4. 16 februari: Grimbergen:

“Museum voor oude technieken” en “Steenhuffel brouwerij Palm” vallen weg en worden vervangen door een onderwerp uit de actualiteit: “Top Secret: een tijdreis doorheen de geschiedenis van de tekstbeveiliging” in Mons. (Horen wij daar ergens een enthousiast hoerageroep opstijgen???) Aansluitend voorzien we nog een bezoek aan het “Mundaneum”.

Website

Ter herinnering, speciaal ook voor onze nieuwe leden: onze club beschikt over een website, opgestart en bijgehouden door Ludo.
Je vindt er alle nieuws over onze club (en nieuws van en over Tienen) terug samen met de foto’s van elke uitstap. Zeker eens een kijkje nemen! Soms wordt er een paswoord¬† gevraagd: met “REDDELEN” geraak je er wel uit (of in!).

Amen en uit; de groeten van ons en tot in Luik of elders!

JEFI

 

 

 

Alle gazetjes