Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

Maastricht

November/december 2017

Op vrijdag 16 maart 2018 bezoeken wij op vraag van verscheidene leden TEFAF in Maastricht. Van 9 tot 18 maart vindt daar de jaarlijkse kunstbeurs plaats, de meest prestigieuze ter wereld, met iedere keer duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland.

Omdat misschien niet alle leden daarin geïnteresseerd zijn, wil het bestuur voor een primeur zorgen met een dubbelprogramma: enerzijds een bezoek aan TEFAFvoor wie wil, anderzijds een wandeling in Maastricht gekoppeld aan een museumbezoek.

TEFAF-bezoekers kunnen van in de voormiddag tot ’s namiddags hun hart ophalen op de kunstbeurs.Voor de anderen zouden we in de voormiddag een wandeling uitdokteren in het Jekerkwartier, één van de oudste en minst bekende (maar mooiste zegt men!) wijken van Maastricht en in de namiddag een geleid bezoek aan het Bonnefantenmuseum.

Wat zal het ongeveer kosten? Een eerste berekening  geeft  ons voor de kunstbeurs een bijdrage van 60 € (bus + 40 € ticket), lunch niet inbegrepen ; voor de wandeling + museum ongeveer 60 € all in.

Om een beetje overzicht te krijgen op jullie belangstelling voor één van beide activiteiten, zouden wij graag weten wie in wat geïnteresseerd is of niet. Bezorg ons daarom ten laatste tegen 10 december je antwoord op de volgende vragen (ook als je niet meegaat):

  1. Je naam
  2. Ik ga met 1 of 2 personen mee naar Tefaf
  3. Ik ga met 1 of 2 personen mee wandelen en het museum beozken
  4. Ik ga niet mee

Zodra wij in het bezit zijn van alle gegevens, kunnen wij alles verder uitwerken.

De groeten van JEFI!

****

 

    Voor de uitstap naar Leuven 15 december: inschrijvingen sluiten op 4 december!

 

 

Alle gazetjes