Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

Mei 2018

Onze seizoensafsluiter

Wie een goed geheugen heeft, -alle pientere passers dus- zal aan de uitnodiging merken dat die er  praktisch hetzelfde uitziet als vorig jaar.

Dat heeft zo zijn redenen!
De locatie is dezelfde: Kelsbekerhof.

  • Iedereen vond het een mooie gelegenheid, dus…
  • Het eten was om van te snoepen, dus…
  • De bediening “aimabel” zoals dat heet, dus…

Waarom dan veranderen vond iedereen, toen al: dus…

Het menu is wel veranderd en iets uitgebreider en dus ook iets duurder! Maar onze penningmeester zag geen obstakels en betaalt graag de meerprijs uit onze clubkas. En dus blijft de deelnameprijs dezelfde als vorig jaar.

En de quiz? Daar zorgt zoals altijd onze voorzitter voor.

Blijft nog de vraag: JIJ-JULLIE KOMT-KOMEN TOCH OOK?

Lidmaatschap 2018-20019

Zoals ieder jaar dienen de nieuwe ledenlijsten naar de afdeling gestuurd vóór eind juli. Om een vlotte verwerking mogelijk te maken, vragen wij jullie bijdragen te storten vóór half juli. Lidgeld blijft 50 €, verzekering partner niet-lid van Zilveren Passer 1 €.

Bij deze doen wij ook nog eens een warme oproep om in jullie familie- en/of vriendenkring op speurtocht te gaan naar mogelijke nieuwe leden. Met meer leden kunnen ook bepaalde (steeds stijgende) uitgaven zoals vervoerkosten bvb. een beetje in toom worden gehouden. Bezorg ons hun adres, e-mail of gewoon, en wij doen de rest. Alvast een dikke merci, alles tot meerdere eer en glorie van onze club!

GDPR Privacyverklaring en Data Register

Vanaf 25 mei 2018 is de Europese Verordening in verband met de Privacy van Persoonsgegevens, namelijk de General Data Protection Regulation, van kracht. Deze GDPR is van toepassing op elke organisatie die persoonsgebonden gegevens van leden registreert en verwerkt, bijgevolg ook op de Koperen Passer.

Het bestuur werkt momenteel aan de praktische vormgeving van de wettelijk voorgeschrevendocumenten. Zodra die klaar zijn, horen jullie daar meer van.

Met stevige koperen groet,

JEFI

 

 

 

Alle gazetjes

27.12.2021