Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

Programma jubileumjaar

December 2018

Hallo allemaal!

Volgend seizoen van september 2019 tot juni 2020 bestaan wij 10 jaar, 'ne jubilee dus!
Naar aanleiding daarvan dachten wij (doen wij af en toe ook wel eensl) de meest interessante- plezante memorabele uitstappen nog eens over te doen en jullie mogen bepalen welke. ls dat niet lief van ons?

Hoe gaan we dat fiksen?
Per afzonderlijke mail krijgen jullie een lijst met alle uitstappen van de voorbije jaren die daarvoor in aanmerking komen; dus geen tijdelijke tentoonstellingen bvb. Daarop duíden jullie aan naar welke 20 uitstappen je voorkeur uitgaat, beginnend met in volgorde je eerste keuze, tweede enz... Aan de hand daarvan maken wij een rangschikking en dat wordt ons programma voor volgend seizoen, voor zover alles nog praktisch te organiseren valt, en eventueel aangevuld met interessante onderwerpen uit de actualiteit. Het resultaat krijgen jullie dan in primetime op ons jaarlijks afsluitend quizdiner op 21 juni.

De leden die de start van onze club gemist hebben en pas later aanhaakten, kunnen gerust ook hun voorkeur geven voor de activiteiten waar zij nog niet bij waren. "Du choque des idées...!"
Wij verwachten de ingevulde lijsten ten laatste op 22 maart. Je kan ze terugmailen of ze dan afgeven op onze uitstap naar Alsemberg/Grimbergen.
Alvast reuze bedankt voor jullie medewerking en veel plezier bij het invullen. Ongetwijfeld zullen nog vele herinneringen naar boven komen en helpen bij het maken van jullie keuze!

Hartelijk koperen gegroet,

JEFI

 

 

Alle gazetjes