Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

Zomereditie 2019

Hoewel we nog volop in de komkommertijd vertoeven, toch even een teken van leven van onzentwege!!!

Bedankje!
De nieuwe ledenlijst is,weliswaar na een paar lichte aanmaningen tot enige spoed, toch tijdig klaar geraakt, verzonden naar de afdeling en inmiddels ook goedgekeurd.Bedankt dus voor jullie ‘spontane’ medewerking! En durf nu nog eens beweren dat wij tijdens het Koperen-Passer-reces niks zouden doen!!!

Aantal leden
Vorig jaar telde onze club 34 leden, waarvan er 30 hun lidmaatschap hernieuwden; 4 haakten dus af om diverse reden, maar niet omdat ze het niet tof vonden bij onze Passers. Ook voor hen graag een bedankje voor hun lidmaatschap… en misschien tot ooit nog eens!
Gelukkig meldde er zich ondertussen ook een nieuw lid aan, namelijk Thieffry BREES, voor de meesten onder jullie waarschijnlijk nog een nobele onbekende, maar wiens komst zeker een verrijking voor de club zal zijn! Van harte welkom Thieffry namens de hele bende!
En bij wijze van herhaling: nieuwe leden blijven uiteraard nog altijd welkom! Dat van die zielen…

Belofte
Zoals op ons laatste dinerin Kelsbekerhof beloofd, starten wij ter gelegenheid van ons jubileumjaar met het verloten onder de deelnemers van een gratis deelname aan een van de uitstappen naar keuze. Tijdens onze uitstap naar de musical 40-45 op 20 september beginnen wij ermee. Let wel: per seizoen kan je maar één keer de gelukkige zijn!

Website
Onze webmaster vraagt ons dringend mee te delen dat het paswoord dat toegang geeft tot bepaalde onderdelen van onze website, veranderd is van REDDELEN in POTTERIE!
Neem er zeker eens een kijkje, je vindt er o.m. van ons laatste diner een reeks prachtige foto’s gemaakt door onze meester-fotograaf Pol.

Nieuwsbrief
Half augustus mag je de eerste nieuwsbrief van ons jubileumjaar verwachten met o.a. een paar nuttige tips voor de 29 deelnemers aan de uitstap naar de musical 40-45. Vertrek 18.15 uur Carrefour.Hou dus je mailbox in de gaten!

Voilà
Toch nog wat komkommertjes dus! Wij gaan er binnenkort nog effe tussenuit voor een korte breaken vliegen er dan in september weer met frisse moed in!
Tot dan, een stevige koperen groet en geniet verder van de goede dingen des levens,  maar altijd met mate, wij doen dat ook!

JEFI
 

 

Alle gazetjes