Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

Maart 2020

Een paar korte mededelingen:

Begrafenis Fons:

In naam van de familie en het bestuur oprechte dank voor jullie talrijke aanwezigheid op de begrafenis van onze penningmeesterevenals voor de andere blijken van deelneming. In pijnlijke momenten kent men zijn vrienden en het bewijst dat onze Passers het hart op de juiste plaats hebben. Het was een mooie plechtigheid en ieder van jullie heeft daar op zijn manier toe bijgedragen. Dikke merci dus!

Uitstap Yerseke:

Een recorddeelname van 40 Passers waaronder 16 dames: de bus zat nog nooit zo vol!!! De mosselen en de oesters zullen het geweten hebben! Allen op post op 13 maart om 7.45 uur aan Carrefour.
Voor wie geen oesters lusten, wordt voor een alternatief gezorgd.

Bestuurswissel:

Er heeft zich tot nu toe en tot onze grote vreugde al één kandidaat gemeld voor een functie in het nieuwe bestuur, n.l. Jacques Debraekeleer. Wij hopen dat hij nog vóór 10 maart het gezelschap krijgt van enkele collega’s, zodat we het einde van ons jubileumjaar in alle rust en tevredenheid en op de gepaste manier kunnen vieren. Wij hopen dus op meer!

Nieuwe penningmeester:

 In afwachting dat het nieuwe bestuur geïnstalleerd wordt, zal Etienne ter vervanging van Fons voorlopig de clubkas beheren. Het rekeningnummer blijft ongewijzigd, maar het adres verandert van Leuvenselaan 60 in Vianderstraat 34 3300 Tienen.

Dat wilden wij kwijt!

Gegroet dus en tot in de mosseltijd!

JEFI

 

 

Alle gazetjes