Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

Maart 2020

Gegroet Passers!

  • Bedankt voor jullie begrip bij het afgelasten van onze uitstap naar Yerseke. Het was voor het bestuur geen gemakkelijke beslissing om zomaar weken van voorbereiden, onderhandelen en nog eens afspraken maken van de kalender te halen en daarmee een activiteit, waarnaar door velen (zie recorddeelname!) zo werd uitgekeken. Maar gezond verstand en de gezondheid van iedereen primeerden. Jullie talrijke positieve reacties en commentaren,en ondanks ook enkele ontgoochelden, tonen dat het de juiste beslissing was.
  • Met de Toeristische Dienst van Yerseke werd afgesproken deze activiteit zo  vlug mogelijk, hopelijk al begin september als het coronavirus zal zijn uitgeraasd, opnieuw op het programma te zetten. Uiteraard worden jullie daarvan tijdig op de hoogte gebracht.
  • Het reeds betaalde bedrag blijft  zolang geblokkeerd en kan dan opnieuw gebruikt worden. Busuitbater Violetta Cars was zo vriendelijk de reeds gereserveerde autocar kosteloos te annuleren. Waarvoor uiteraard onze dank.
  • Blijft nog jullie financiële bijdrage aan de uitstap. Jullie kunnen kiezen uit de volgende mogelijkheden:
    • het gestorte bedrag laten staan voor de volgende uitstap naar Yerseke;
    • het bedrag laten terugstorten op jullie rekening.

Laat het ons weten en het zal gebeuren!

  • Wat de eerstvolgende uitstap naar Duitsland betreft, wachten we op voorstel van Maurice af tot 1 april om dan de toestand te evalueren. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook die door het coronavirus opgevreten worden, maar je weet maar nooit! Voorlopig staat die dus on hold. Hopelijk kunnen we in mei weer de bus op naar Gent  en kan ons afsluitend jubileumdiner normaal doorgaan.We houden jullie uiteraard op de hoogte.
  • Zorg ondertussen goed voor jezelf en al wie je lief is en hopelijk zien we elkaar gauw met volle “goesting” terug. En… ondertussen hebben jullie voldoende tijd om nog eens rustig -maar niet te lang!- na te denken over kandidaturen voor het nieuwe bestuur.

Een hartelijke groet.

Het (oude) bestuur.
 

 

Alle gazetjes