Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

Juli 2021

We komen zo langzamerhand weer onder stoom!
September wenkt, Covid wordt stilletjesaan een beetje minder covid! En dus zijn daar de kriebels om er weer in te vliegen, vastberaden en met frisse moed zoals dat heet!
Het bestuur heeft de koppen bij elkaar gestoken (ongemaskerd nog wel!) en heeft wat puntjes op de klassieke i- tjes gezet.
Zoals:

 • Met grote vreugde en tintelende oogjes stelden zij vast dat,na het debacle van vorig seizoen, het ledenaantal opnieuw opgeklommen is tot 33. Dat betekent dat vijf ‘nieuwelingen’ onze gelederen kwamen versterken; je zal ze tijdens één van onze komende activiteiten wel in levende lijve kunnen bewonderen! Dank aan degenen die zich voor deze aangroei extra ingezet hebben en… wachten op navolging!

 • De nieuwe ledenlijsten  zijn door Jacques keurig opgesteld, door Etienne van de nodige centjes voorzien en alles samen netjes op tijd aan de afdeling bezorgd. Met dank aan beiden.

 • Jacques heeft er ook eentje gebrouwen met de e-mailadressen, altijd handig als je iemand eens wil uitnodigen op een etentje bijvoorbeeld! Of zo maar! Je krijgt hiervan eentje gratis meegestuurd!

 • Het programmais ook wat bijgespijkerd! Er hangt er ook eentje in de bijlagen.
  Starten doen we op vrijdag 17 september en niet op 18!
  Het vervoer ligt vast. Zo gaan we ook nog eens de nostalgische toer op zoals ten tijde van “the good old days”: Karel poetst zijn busje nog eens extra voor ons op en wij vergezellen hem met wat eigen vervoer; de trein is altijd een beetje avontuur, dus waarom niet; en onze vertrouwde Violettacar zal ook weer van de partij zijn.
  Onze dames mogen we zeker niet verwaarlozen en omdat ze zo lief zijn, mogen ze liefst vier keer mee met de meute! Als dat niet genereus is!

 • Een speciaal bedankje dachten wij mag wel naar Maurice gaan, die ons onder zijn kloeke vleugels zal meenemen naar het Duitse Eschweiler en ons begeleiden door de indrukwekkende bruinkoolmijnen aldaar. Bij deze, Maurice!
 • Iets wat door al dat coronagedoe wat verwaterde, is onze tombola die naar aanleiding van ons 10-jarig jubileum op iedere uitstap één van de deelnemers beloonde met een gratis uitstap naar keuze. 6 keer bracht het lot al vreugde bij de gelukkigen, drie van hen genoten al van hun uitstap (Pol, Philippe en Yves), terwijl drie andere “sjansaars” (Jacques, Michel en Ludo Pacolet) hun winst nog moeten verzilveren en dus tijdens een volgende uitstap naar keuze gratis mee mogen gaan trippen!
  We moeten dus ook nog op zoek naar de drie resterende winnaars om alzo de jaargang compleet te maken. Let wel: je kan maar één keer winnen of anders raken Etienne en dus zijn clubkas toch nog failliet!

 • Rond midden augustus zal ook de eerste nieuwsbrief in je mailbox tuimelen met alle info over de eerste activiteit van het nieuwe decennium dat dus aanvangt op vrijdag 17 september!

Voilà, als we nog iets weten dat jullie ook moeten weten dan laten wij dat sito presto weten, beloofd! Blijf ondertussen op je hoede, want covid is nog niet uitgeteld en loert nog verraderlijk om de hoek in steeds weer andere vormen. Wij willen jullie immers in blakende conditie aan de startlijn krijgen!

Tot dan dus!

Pierre

 

 

Alle gazetjes