Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Pierre

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

Februari 2022

RAADPLEGING

Tijdens de lunch verleden vrijdag in de Abdijmolen, viel dat halvedagsysteem blijkbaar in de smaak en gingen er bij de leden nogal wat stemmen op om dat in de toekomst te behouden.

Het bestuur is daar wel voor te vinden: het systeem is minder vermoeiend (wij worden allemaal een dagje ouder, nietwaar!!!), geen gejaag om overal op tijd te zijn, rustig van de lunch kunnen genieten en wat losse babbels met elkaar te “plegen”! En, met alle prijzen die de pan uit swingen, niet te onderschatten: vaak ook beterkoop, want geen twee gidsen, geen dubbele entreegelden…

Maar wij zijn een democratische club, dus willen wij graag de mening van alle leden. Een simpel antwoord op een simpele vraag:

SCHAKELEN WIJ OVER OP HET HALVEDAGSYSTEEM,
JA OF NEEN?

De uitstappen zouden dan georganiseerd worden volgens model “Heverlee”, met de mogelijkheid, afhankelijk van de omstandigheden, er ook al eens voor een hele dag op uit te trekken.

Het bestuur stormt momenteel brain over het programma van volgend seizoen. Wij verwachten dus jullie antwoord zo vlug mogelijk, liefst per kerende want zoveel denkwerk is er toch niet nodig!

Opgelet: geen antwoord betekent een ja-stem!

Koperen groet,

Bestuursgewijze

 

 

 

Alle gazetjes