Koperen Passer Tienen

Club V-9

Groep Hof ter Rode

Etienne

 

 

HET KOPEREN GAZETJE

Februari 2022

RESULTAAT RAADPLEGING

SCHAKELEN WIJ OVER OP HET HALVEDAGSYSTEEM, JA OF NEEN?

  • Aantal leden: 39
  • Aantal reacties: 22
  • Virtuele ja-stemmers: 17
  • Volmondig ja: 15
  • Volmondig neen: 1
  • Volmondige twijfelaars: 6

Besluit: Duidelijke voorkeur voor het halvedagsysteem!

In de praktijk: we schakelen vanaf volgend seizoen over op het halvedagsysteem, maar om iedereen tevreden te stellen lassen we ook een paar activiteiten volledige dag in.

FOTOLIJST

Om de kennismaking met en de integratie in de groep vlotter te laten verlopen, stelde één van de leden voor een fotolijst temaken met de namen van de leden. Onze webmaster zag geen probleem en ging dadelijk aan de slag. Het voorlopige resultaat vind je op onze website onder de rubriek Foto’s “Wie is Wie?”.

Staat er geen foto naast je naam of vind je dat je beter verdient dan het afgebeelde resultaat, bezorg Karel dan een volwaardig exemplaar na eventuele raadpleging van huisgenoten en dergelijke!

Wie om privacy redenen of uit vrees door Interpol herkend te worden geen afbeelding van zichzelf vereeuwigd wil zien, heeft het volste recht dat te refuseren! Wij houden rekening met jullie intiemste wensen.

De foto’s die Karel gebruikte, zijn “crops” (wat dat dan ook mag zijn!!!) uit bestaande groepsfoto’s en zijn dus niet altijd even flatteus als de werkelijkheid laat vermoeden! Schiet dus niet op de pianist!

Alweer gegroet dan maar en tot een volgend gazetje!

Jullie bestuurders

 

 

Alle gazetjes